NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Halle-Booienhoven en geniet van de rust

Een jacuzzi spa kopen in Halle-Booienhoven? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Halle-Booienhoven. Kom langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Halle-Booienhoven

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Halle-Booienhoven? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi spa in Halle-Booienhoven. jacuzzi HotSpring vuur

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Halle-Booienhoven

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Halle-Booienhoven blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife lijn.

HotSpring jacuzzi in Halle-Booienhoven met laag energieverbruik

Is de energierekening door de spa in Halle-Booienhoven een punt van verontrusting? Geen zorgen, HotSpring spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De jacuzzi spa’s in de Highlife lijn van HotSpring hebben een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa een pak minder energie verbruiken. Om het water langer warm te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten beperkt.

Klantgerichte service voor uw spa in Halle-Booienhoven

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Zoutleeuw om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de gepaste plek en richting van de spa. De spa wordt na aankoop bij u thuis in Halle-Booienhoven geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijs van uw jacuzzi spa in Halle-Booienhoven

Een spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Dat de spa in Halle-Booienhoven afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Halle-Booienhoven

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want uiteraard wil u dat uw Halle-Booienhovense jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? De jacuzzi spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. De jacuzzi spa’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U kan de spa in Halle-Booienhoven bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Halle-Booienhoven is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een spa in Halle-Booienhoven te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-halle-booienhoven

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-halle-booienhoven

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-halle-booienhoven

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-halle-booienhoven
jacuzzi-kopen-halle-booienhoven

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-halle-booienhoven
jacuzzi-kopen-halle-booienhoven
jacuzzi-kopen-halle-booienhoven
jacuzzi-kopen-halle-booienhoven

Ontvang onze nieuwsbrief