NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Geraardsbergen? Met HotSpring kom je tot rust

Wil u een jacuzzi kopen in Geraardsbergen? Overweeg dan zeker de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Geraardsbergen. Ga langs bij één van de verdelers.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Geraardsbergen

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Geraardsbergen blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring vuur

Smaakvol design voor uw spa in Geraardsbergen

Wanneer u een spa koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil natuurlijk dat uw Geraardsbergse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi spa’s van HotSpring zijn daarnaast beschikbaar in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, wat uw gezinsgrootte ook is. Bovendien kan u de spa in Geraardsbergen laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, een jacuzzi spa van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden.

HotSpring jacuzzi in Geraardsbergen met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energierekening door de spa in Geraardsbergen? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie blijft het verbruik van de spa beperkt tot een minimum. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Geraardsbergen

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Geraardsbergen? HotSpring neemt die taak op zich. Het komt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Geraardsbergen en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijs van uw jacuzzi in Geraardsbergen

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Dat de jacuzzi in Geraardsbergen afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Geraardsbergen

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen vooraf bij u langs in de regio van Geraardsbergen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis in Geraardsbergen installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Geraardsbergen is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Geraardsbergen te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-geraardsbergen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-geraardsbergen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-geraardsbergen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-geraardsbergen
jacuzzi-kopen-geraardsbergen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-geraardsbergen
jacuzzi-kopen-geraardsbergen
jacuzzi-kopen-geraardsbergen
jacuzzi-kopen-geraardsbergen

Ontvang onze nieuwsbrief