NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Thuis heerlijk genieten? Met een HotSpring spa in Beerlegem

Van plan om een jacuzzi te kopen in Beerlegem? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring spa’s zeker een goede keuze, dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Beerlegem.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Beerlegem

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de spa in Beerlegem? HotSpring maakt het u makkelijk. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de spa integraal, ook het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Beerlegem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring gezin

HotSpring jacuzzi spa in Beerlegem met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Beerlegem? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De jacuzzi spa’s in de Highlife lijn van HotSpring zijn uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer verwarmd houdt. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Design op maat voor uw spa in Beerlegem

Over een spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Beerlegemse spa aansluit bij de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U stemt de spa volledig af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De jacuzzi spa’s van HotSpring zijn daarnaast beschikbaar in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U kan de jacuzzi spa in Beerlegem bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een HotSpring spa kan werkelijk alles.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Beerlegem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Zwalm. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de juiste plek en richting van de spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis in Beerlegem geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijzen van spa's in Beerlegem

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Beerlegem inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Beerlegem

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Beerlegem vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Beerlegem is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Beerlegem te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-beerlegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-beerlegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-beerlegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-beerlegem
jacuzzi-kopen-beerlegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-beerlegem
jacuzzi-kopen-beerlegem
jacuzzi-kopen-beerlegem
jacuzzi-kopen-beerlegem

Ontvang onze nieuwsbrief