NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Zwijnaarde: een HotSpring voor elke stijl en woning

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Zwijnaarde? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Zwijnaarde.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Zwijnaarde

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Zwijnaarde? HotSpring neemt die taak op zich. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de verontreiniging van het water. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Zwijnaarde en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring gezin

Prijs van uw jacuzzi spa in Zwijnaarde

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Zwijnaarde afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Zwijnaarde

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Zwijnaarde om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Zwijnaarde

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Zwijnaarde? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring sneeuw

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Zwijnaarde

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? Voor elke gezinssamenstelling heeft HotSpring de geschikte jacuzzi spa. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Zwijnaarde buiten in de tuin of het terras inwerken. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Zwijnaarde met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Zwijnaarde vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Zwijnaarde is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Zwijnaarde te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Zwijnaarde

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Zwijnaarde

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Zwijnaarde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Zwijnaarde
Jacuzzi-kopen-Zwijnaarde

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Zwijnaarde
Jacuzzi-kopen-Zwijnaarde
Jacuzzi-kopen-Zwijnaarde
Jacuzzi-kopen-Zwijnaarde

Ontvang onze nieuwsbrief