NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Zwevezele: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Zwevezele? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een juiste keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Zwevezele.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Zwevezele

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Zwevezele? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa meet de vervuiling van het water. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi integraal na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Zwevezele. jacuzzi HotSpring vuur

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Zwevezele

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Zwevezele? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Zwevezele

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen vooraf langs in Zwevezele om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Zwevezele

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? U heeft keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring voorziet voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Zwevezele buiten inbouwen in de tuin of het terras. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijs van uw jacuzzi spa in Zwevezele

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Zwevezele aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Zwevezele

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Zwevezele zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Zwevezele is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Zwevezele te beleven? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Zwevezele

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Zwevezele

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Zwevezele

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Zwevezele
Jacuzzi-kopen-Zwevezele

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Zwevezele
Jacuzzi-kopen-Zwevezele
Jacuzzi-kopen-Zwevezele
Jacuzzi-kopen-Zwevezele

Ontvang onze nieuwsbrief