NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Zoutenaaie kom je tot rust

Woont u in Zoutenaaie en wil u een jacuzzi kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in spa's. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Zoutenaaie.

Prijs van uw jacuzzi in Zoutenaaie

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Dat de spa in Zoutenaaie afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Zoutenaaie

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Zoutenaaie? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de spa een pak minder energie. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Zoutenaaie

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Veurne om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de spa. Het team installeert de jacuzzi bij u thuis in Zoutenaaie na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Design volgens uw smaak voor de spa in Zoutenaaie

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Zoutenaaise jacuzzi aansluit bij de stijl van uw huis. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? U stemt de jacuzzi spa integraal af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. HotSpring maakt daarenboven spa’s van verschillende groottes. Welke gezinsgrootte u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi in Zoutenaaie inbouwt in de tuin. U merkt het, een spa van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden. jacuzzi HotSpring sneeuw

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Zoutenaaie

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Zoutenaaie blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Onderhoudsgemak van HotSpring spa’s in Zoutenaaie

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Zoutenaaie? HotSpring neemt die taak op zich. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem met een interne sensor die de vervuiling van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw spa in Zoutenaaie.

U ziet het: een spa van HotSpring kopen in Zoutenaaie is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Zoutenaaise spa? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-zoutenaaie

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-zoutenaaie

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-zoutenaaie

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-zoutenaaie
jacuzzi-kopen-zoutenaaie

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-zoutenaaie
jacuzzi-kopen-zoutenaaie
jacuzzi-kopen-zoutenaaie
jacuzzi-kopen-zoutenaaie

Ontvang onze nieuwsbrief