NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Zonnegem en geniet van de rust

Droomt u ervan om een spa te kopen in Zonnegem? Overweeg dan zeker de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een gepaste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Zonnegem. Kom langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Zonnegem

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een spa koopt in Zonnegem? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Besteedt u liever helemaal geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker langskomen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Zonnegem. jacuzzi HotSpring gezin

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Zonnegem

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi in Zonnegem? Geen zorgen, de meest energiezuinige spa’s vindt u bij HotSpring. De jacuzzi’s in de Highlife lijn van HotSpring zijn uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa beduidend minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten beperkt.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Zonnegem

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Zonnegemse spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Heeft u een huis in landelijke stijl, of eerder modern? U stemt de jacuzzi volledig af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De jacuzzi spa’s van HotSpring zijn daarnaast beschikbaar in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Zonnegem te laten inwerken in de tuin. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Klantgerichte service voor uw spa in Zonnegem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Sint-Lievens-Houtem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de spa bij u thuis in Zonnegem installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijs van uw jacuzzi spa in Zonnegem

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de spa in Zonnegem overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Zonnegem met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Zonnegem zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Zonnegem is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Zonnegem te voelen? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-zonnegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-zonnegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-zonnegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-zonnegem
jacuzzi-kopen-zonnegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-zonnegem
jacuzzi-kopen-zonnegem
jacuzzi-kopen-zonnegem
jacuzzi-kopen-zonnegem

Ontvang onze nieuwsbrief