NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Zonnegem: kies voor kwaliteit met HotSpring

Woont u in Zonnegem en wil u een jacuzzi kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Zonnegem. Ga langs bij één van de verdelers.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Zonnegem

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Zonnegem? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die houdt het water langer verwarmd. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer. jacuzzi HotSpring hout

Design op maat voor uw jacuzzi in Zonnegem

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor elke gezinssamenstelling. Liever een maximaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi spa in Zonnegem buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Zonnegem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Zonnegem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Zonnegem

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Zonnegem? HotSpring maakt het u makkelijk. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de vervuiling van het water. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Zonnegem. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Zonnegem overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Zonnegem

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Zonnegem schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Zonnegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Zonnegem te beleven? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Zonnegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Zonnegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Zonnegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Zonnegem
Jacuzzi-kopen-Zonnegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Zonnegem
Jacuzzi-kopen-Zonnegem
Jacuzzi-kopen-Zonnegem
Jacuzzi-kopen-Zonnegem

Ontvang onze nieuwsbrief