NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Zonnebeke: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Zonnebeke? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met vrienden of familie ongestoord kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een goede keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Zonnebeke.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Zonnebeke

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Zonnebeke? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor stelt de vervuiling van het water vast. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Zonnebeke. jacuzzi HotSpring hout

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Zonnebeke

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi in Zonnebeke? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die houdt het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Zonnebeke

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf langs in Zonnebeke om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Zonnebeke

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Zonnebeke geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring sneeuw

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Zonnebeke

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Zonnebeekse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Is uw woonst landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor elke gezinssamenstelling. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Zonnebeke buiten inbouwen in de tuin of het terras. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk.

Kostprijs van uw Zonnebeekse jacuzzi spa

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Zonnebeke afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Zonnebeke is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Zonnebeke? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Zonnebeke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Zonnebeke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Zonnebeke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Zonnebeke
Jacuzzi-kopen-Zonnebeke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Zonnebeke
Jacuzzi-kopen-Zonnebeke
Jacuzzi-kopen-Zonnebeke
Jacuzzi-kopen-Zonnebeke

Ontvang onze nieuwsbrief