NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Zonhoven: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Wil u een jacuzzi spa kopen in Zonhoven? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Zonhoven.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Zonhoven

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Zonhovense jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? U heeft keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi’s voor elke gezinsgrootte. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Zonhoven kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal. jacuzzi HotSpring vuur

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Zonhoven met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Zonhoven blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Zonhoven

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Zonhoven? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Die zal het water langer warm houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Zonhoven

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Zonhoven? HotSpring maakt het u makkelijk. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Zonhoven. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijzen van jacuzzi spa's in Zonhoven

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Zonhoven inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Zonhoven

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Zonhoven om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Zonhoven is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Zonhoven? Er is altijd een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Zonhoven

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Zonhoven

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Zonhoven

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Zonhoven
Jacuzzi-kopen-Zonhoven

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Zonhoven
Jacuzzi-kopen-Zonhoven
Jacuzzi-kopen-Zonhoven
Jacuzzi-kopen-Zonhoven

Ontvang onze nieuwsbrief