NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Zomergem? Met HotSpring kom je tot rust

Denkt u eraan om een spa te kopen in Zomergem? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Zomergem.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Zomergem

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Zomergem? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi tot een minimum. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring gezin

Design op maat voor uw spa in Zomergem

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Zomergemse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Is uw woning landelijk, of eerder modern? U stemt de jacuzzi makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi’s in verschillende groottes. Welke gezinssamenstelling u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende spa. U kan de spa in Zomergem bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Prijs van uw spa in Zomergem

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Dat de jacuzzi spa in Zomergem inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Zomergem

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Zomergem schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Zomergem

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Zomergem? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Zomergem.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Zomergem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Lievegem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de juiste richting en plaats van de spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis in Zomergem door het team. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Zomergem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Zomergemse jacuzzi spa? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-zomergem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-zomergem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-zomergem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-zomergem
jacuzzi-kopen-zomergem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-zomergem
jacuzzi-kopen-zomergem
jacuzzi-kopen-zomergem
jacuzzi-kopen-zomergem

Ontvang onze nieuwsbrief