NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Zoersel

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Zoersel? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Zoersel en ga langs bij één van de verdelers.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Zoersel

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Zoersel beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Zoersel

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Zoersel? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi stelt de verontreiniging van het water vast. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi spa in Zoersel.

Prijzen van jacuzzi spa's in Zoersel

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Zoersel aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Zoersel

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Zoersel. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring koppel

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Zoersel

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Zoersel? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Zoersel

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Zoerselse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor elke gezinsgrootte. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Zoersel buiten in de tuin of het terras inwerken. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Zoersel is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Zoerselse jacuzzi? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Zoersel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Zoersel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Zoersel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Zoersel
Jacuzzi-kopen-Zoersel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Zoersel
Jacuzzi-kopen-Zoersel
Jacuzzi-kopen-Zoersel
Jacuzzi-kopen-Zoersel

Ontvang onze nieuwsbrief