NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Zingem: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Van plan om een jacuzzi te kopen in Zingem? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Zingem en ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Zingem

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Zingem? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de vervuiling van het water. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Zingem. jacuzzi HotSpring gezin

Verregaande service voor uw jacuzzi in Zingem

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase langs in Zingem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Zingem

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woning. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor elke gezinssamenstelling. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi in Zingem kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Zingem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Zingem

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Zingem vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Zingem

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Zingem? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Zingem is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Zingem te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Zingem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Zingem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Zingem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Zingem
Jacuzzi-kopen-Zingem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Zingem
Jacuzzi-kopen-Zingem
Jacuzzi-kopen-Zingem
Jacuzzi-kopen-Zingem

Ontvang onze nieuwsbrief