NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Zichen-Zussen-Bolder: kwaliteitsvol genieten

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Zichen-Zussen-Bolder? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Zichen-Zussen-Bolder.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Zichen-Zussen-Bolder

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Zichen-Zussen-Bolder? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi stelt de verontreiniging van het water vast. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Zichen-Zussen-Bolder en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring hout

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Zichen-Zussen-Bolder aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Zichen-Zussen-Bolder

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Zichen-Zussen-Bolder? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Zichen-Zussen-Bolder

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi in Zichen-Zussen-Bolder geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring sneeuw

Design op maat voor uw jacuzzi in Zichen-Zussen-Bolder

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring heeft jacuzzi’s voor elke gezinssamenstelling. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Zichen-Zussen-Bolder buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Zichen-Zussen-Bolder

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Zichen-Zussen-Bolder om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks geschoolde technici denken ook mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Zichen-Zussen-Bolder is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Zichen-Zussen-Bolder te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Zichen-Zussen-Bolder

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Zichen-Zussen-Bolder

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Zichen-Zussen-Bolder

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Zichen-Zussen-Bolder
Jacuzzi-kopen-Zichen-Zussen-Bolder

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Zichen-Zussen-Bolder
Jacuzzi-kopen-Zichen-Zussen-Bolder
Jacuzzi-kopen-Zichen-Zussen-Bolder
Jacuzzi-kopen-Zichen-Zussen-Bolder

Ontvang onze nieuwsbrief