NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Zevekote en geniet van een hemelse staycation

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Zevekote? Denk dan zeker aan de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met vrienden of familie ongehinderd kan ontspannen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Zevekote.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Zevekote

Over een spa kopen denkt u goed na. Want u wil uiteraard dat uw Zevekootse jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? U stemt de jacuzzi integraal af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. HotSpring maakt daarenboven spa’s van verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi, welke gezinsgrootte u ook heeft. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Zevekote laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, een jacuzzi van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden. jacuzzi HotSpring hout

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Zevekote

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Zevekote schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Kostprijs van uw Zevekootse jacuzzi

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Dat de jacuzzi spa in Zevekote afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

HotSpring jacuzzi spa in Zevekote met laag energieverbruik

Is de energierekening door de jacuzzi in Zevekote een punt van verontrusting? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De jacuzzi spa’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa heel wat minder energie verbruiken. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekhoes. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Zevekote

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Zevekote? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw spa in Zevekote.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Zevekote

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Gistel. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis in Zevekote geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Zevekote is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Zevekote te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-zevekote

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-zevekote

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-zevekote

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-zevekote
jacuzzi-kopen-zevekote

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-zevekote
jacuzzi-kopen-zevekote
jacuzzi-kopen-zevekote
jacuzzi-kopen-zevekote

Ontvang onze nieuwsbrief