NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Zerkegem

Woont u in Zerkegem en wil u een spa kopen? Overweeg dan zeker de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Zerkegem.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Zerkegem

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Jabbeke om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de juiste richting en plaats van de spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis in Zerkegem door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring gezin

Design volgens uw smaak voor de spa in Zerkegem

Het kopen van een spa is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Zerkegemse spa past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? U kan de jacuzzi spa integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinssamenstelling ook is. Bovendien kan u de spa in Zerkegem laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een spa van HotSpring is alles mogelijk.

Kwaliteitsvolle spa’s in Zerkegem met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Zerkegem schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife collectie.

Prijzen van jacuzzi's in Zerkegem

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Zerkegem inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Zerkegem

Is de energierekening door de jacuzzi in Zerkegem een punt van verontrusting? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De spa’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de spa tot een minimum. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Zerkegem

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Zerkegem? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker langskomen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Zerkegem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Zerkegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Zerkegem te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-zerkegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-zerkegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-zerkegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-zerkegem
jacuzzi-kopen-zerkegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-zerkegem
jacuzzi-kopen-zerkegem
jacuzzi-kopen-zerkegem
jacuzzi-kopen-zerkegem

Ontvang onze nieuwsbrief