NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Zepperen? HotSpring biedt je luxe en rust

Droomt u ervan om een spa te kopen in Zepperen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een HotSpring spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Zepperen.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Zepperen

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Sint-Truiden om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks getrainde techniekers denken ook mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Het team plaatst de spa na aankoop bij u thuis in Zepperen. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring gezin

HotSpring jacuzzi in Zepperen met laag energieverbruik

Is de energierekening door de jacuzzi in Zepperen een punt van verontrusting? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige spa’s. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de spa een pak minder energie verbruiken. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekhoes. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur.

Prijs van uw jacuzzi spa in Zepperen

In een spa investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Zepperen aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Zepperen

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil uiteraard dat uw Zepperse jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, wat uw gezinsgrootte ook is. U kan de jacuzzi in Zepperen bovendien laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, een jacuzzi van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Zepperen

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Zepperen? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Zepperen.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Zepperen met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een spa uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Zepperen schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Zepperen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Zepperen? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-zepperen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-zepperen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-zepperen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-zepperen
jacuzzi-kopen-zepperen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-zepperen
jacuzzi-kopen-zepperen
jacuzzi-kopen-zepperen
jacuzzi-kopen-zepperen

Ontvang onze nieuwsbrief