NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Zepperen: kwaliteitsvol genieten

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Zepperen? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Zepperen. Kom langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Zepperen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Zepperen? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Zepperen. jacuzzi HotSpring hout

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Zepperen

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor elke gezinssamenstelling. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Zepperen buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Zepperen

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Zepperen zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

HotSpring jacuzzi spa in Zepperen met laag energieverbruik

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Zepperen? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring koppel

Prijs van uw jacuzzi in Zepperen

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Zepperen inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Zepperen

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Zepperen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks geschoolde technici denken ook mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Zepperen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Zepperen te voelen? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Zepperen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Zepperen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Zepperen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Zepperen
Jacuzzi-kopen-Zepperen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Zepperen
Jacuzzi-kopen-Zepperen
Jacuzzi-kopen-Zepperen
Jacuzzi-kopen-Zepperen

Ontvang onze nieuwsbrief