NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Zelzate: kwaliteitsvol genieten

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Zelzate? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Zelzate.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Zelzate

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Zelzate. De jaarlijks getrainde technici denken ook mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Zelzate

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Zelzate? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa meet de verontreiniging van het water. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Liever helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi spa in Zelzate.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Zelzate

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Zelzate? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Daarmee houdt u het water langer warm. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Zelzate met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Zelzate schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Design op maat voor uw jacuzzi in Zelzate

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Zelzaatse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is uw huis landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring voorziet voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Zelzate buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal.

Prijs van uw jacuzzi spa in Zelzate

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Zelzate inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Zelzate is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Zelzate te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Zelzate

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Zelzate

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Zelzate

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Zelzate
Jacuzzi-kopen-Zelzate

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Zelzate
Jacuzzi-kopen-Zelzate
Jacuzzi-kopen-Zelzate
Jacuzzi-kopen-Zelzate

Ontvang onze nieuwsbrief