NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Zellik? HotSpring biedt je luxe en rust

Graag een jacuzzi kopen in Zellik? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Zellik.

Design op maat voor uw spa in Zellik

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want u wil uiteraard dat uw Zellikse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? U kan de jacuzzi spa integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. Daarnaast hebben de jacuzzi spa’s van HotSpring verschillende groottes. Wat uw gezinsgrootte ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. Bovendien kan u de spa in Zellik laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een HotSpring spa kan werkelijk alles. jacuzzi HotSpring gezin

Verregaande service voor uw spa in Zellik

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf bij u langs in de regio van Asse om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi. Het team plaatst de spa bij u thuis in Zellik na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Kostprijs van uw Zellikse jacuzzi

Een spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Zellik inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Zellik

Zorgen over uw energiefactuur door de spa in Zellik? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de spa een pak minder energie. U kan bijkomend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Zellik

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Zellik? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker ter plaatse komen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Zellik en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Zellik

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife spa in Zellik heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Zellik is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Zellik te beleven? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-zellik

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-zellik

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-zellik

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-zellik
jacuzzi-kopen-zellik

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-zellik
jacuzzi-kopen-zellik
jacuzzi-kopen-zellik
jacuzzi-kopen-zellik

Ontvang onze nieuwsbrief