NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Zelem

Een jacuzzi kopen in Zelem? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een juiste keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Zelem.

Prijzen van jacuzzi's in Zelem

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Zelem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Zelem

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring voorziet voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi in Zelem buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Zelem

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Zelem? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor meet de watervervuiling. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Zelem.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Zelem

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Zelem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Zelem met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Zelem schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Zelem

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Zelem? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Zelem is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Zelem te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Zelem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Zelem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Zelem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Zelem
Jacuzzi-kopen-Zelem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Zelem
Jacuzzi-kopen-Zelem
Jacuzzi-kopen-Zelem
Jacuzzi-kopen-Zelem

Ontvang onze nieuwsbrief