NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Zaventem: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Wil u een jacuzzi kopen in Zaventem? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plaats om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Zaventem. Kom langs bij één van de verdelers.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Zaventem

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Zaventem vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie. jacuzzi HotSpring hout

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Zaventem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Zaventem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Zaventem

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Zaventem? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Daarmee houdt u het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Zaventem

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw Zaventemse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Is uw huis modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring biedt voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s aan. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Zaventem buiten in de tuin of het terras inbouwen. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijs van uw jacuzzi spa in Zaventem

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Zaventem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Zaventem

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Zaventem? HotSpring maakt het u makkelijk. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor stelt de vervuiling van het water vast. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Zaventem.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Zaventem is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Zaventemse jacuzzi spa? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Zaventem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Zaventem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Zaventem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Zaventem
Jacuzzi-kopen-Zaventem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Zaventem
Jacuzzi-kopen-Zaventem
Jacuzzi-kopen-Zaventem
Jacuzzi-kopen-Zaventem

Ontvang onze nieuwsbrief