NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Zaventem? Kies voor luxe en rust met HotSpring

Van plan om een jacuzzi te kopen in Zaventem? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Zaventem en ga langs bij één van de verdelers.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Zaventem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Zaventem blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Zaventem

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw Zaventemse spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. Wat uw gezinssamenstelling ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Het is bovendien mogelijk om de spa in Zaventem te laten inwerken in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Zaventem

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Zaventem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis in Zaventem door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Zaventem

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Zaventem? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het komt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Zaventem. jacuzzi HotSpring koppel

Kostprijs van uw Zaventemse spa

Bij HotSpring weten we dat een spa een waardevolle investering is. Dat de jacuzzi in Zaventem inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Zaventem

Bezorgd over uw energierekening door de spa in Zaventem? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer warm houdt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Zaventem is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Zaventem te voelen? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-zaventem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-zaventem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-zaventem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-zaventem
jacuzzi-kopen-zaventem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-zaventem
jacuzzi-kopen-zaventem
jacuzzi-kopen-zaventem
jacuzzi-kopen-zaventem

Ontvang onze nieuwsbrief