NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Zarren: kwaliteitsvol genieten

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Zarren? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met vrienden of familie rustig kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een goede keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Zarren. Kom langs bij één van de verdelers.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Zarren inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Zarren

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Zarren? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Zarren

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi in Zarren geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Zarren

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Zarren. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring sneeuw

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Zarren

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woning in landelijke of eerder moderne stijl? U heeft keuze uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi in Zarren buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Zarren

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Zarren? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Zarren en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Zarren is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Zarren

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Zarren

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Zarren

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Zarren
Jacuzzi-kopen-Zarren

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Zarren
Jacuzzi-kopen-Zarren
Jacuzzi-kopen-Zarren
Jacuzzi-kopen-Zarren

Ontvang onze nieuwsbrief