NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Zarlardinge? HotSpring biedt je luxe en rust

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Zarlardinge? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden rustig kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Zarlardinge.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Zarlardinge met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Zarlardinge beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Zarlardinge

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Zarlardinge? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsmiddel, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de spa volledig, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Zarlardinge en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Zarlardinge

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Geraardsbergen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks getrainde technici denkt ook actief mee over de geschikte richting en plek van de spa. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis in Zarlardinge. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Zarlardinge

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil natuurlijk dat uw Zarlardingse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in landelijke stijl, of eerder modern? U kan de jacuzzi volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. Daarnaast heeft HotSpring spa’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. U kan de jacuzzi spa in Zarlardinge bovendien laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos. jacuzzi HotSpring koppel

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Zarlardinge

Zorgen over uw energierekening door de spa in Zarlardinge? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer verwarmd houdt. De extra kosten blijven met een HotSpring spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur.

Kostprijs van uw Zarlardingse spa

Een spa is een waardevolle investering. Dat de jacuzzi spa in Zarlardinge afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Zarlardinge is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een spa in Zarlardinge te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-zarlardinge

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-zarlardinge

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-zarlardinge

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-zarlardinge
jacuzzi-kopen-zarlardinge

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-zarlardinge
jacuzzi-kopen-zarlardinge
jacuzzi-kopen-zarlardinge
jacuzzi-kopen-zarlardinge

Ontvang onze nieuwsbrief