NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Zandhoven: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Van plan om een jacuzzi te kopen in Zandhoven? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Zandhoven.

Design op maat voor uw jacuzzi in Zandhoven

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Zandhovense jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U heeft keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring biedt voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s aan. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Zandhoven buiten in de tuin of het terras inbouwen. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Zandhoven

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Zandhoven? HotSpring neemt die taak op zich. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Zandhoven.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Zandhoven

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Zandhoven? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die houdt het water langer warm. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon.

Kostprijs van uw Zandhovense jacuzzi spa

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Zandhoven afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Zandhoven

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen in een eerste fase langs in Zandhoven om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Zandhoven met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi spa’s. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Zandhoven vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Zandhoven is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Zandhovense jacuzzi spa? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Zandhoven

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Zandhoven

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Zandhoven

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Zandhoven
Jacuzzi-kopen-Zandhoven

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Zandhoven
Jacuzzi-kopen-Zandhoven
Jacuzzi-kopen-Zandhoven
Jacuzzi-kopen-Zandhoven

Ontvang onze nieuwsbrief