NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Zandbergen kom je tot rust

Een spa kopen in Zandbergen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plaats om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Zandbergen.

HotSpring jacuzzi in Zandbergen met laag energieverbruik

Zorgen over uw energiefactuur door de spa in Zandbergen? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige spa’s. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi spa beperkt tot een minimum. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten beperkt. jacuzzi HotSpring hout

Prijs van uw spa in Zandbergen

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Zandbergen inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Zandbergen

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Zandbergen zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

Design volgens uw smaak voor de spa in Zandbergen

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want uiteraard wil u dat uw Zandbergse jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. HotSpring maakt daarenboven jacuzzi’s van verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U kan de jacuzzi spa in Zandbergen bovendien laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, een jacuzzi van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Zandbergen

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Zandbergen? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Zandbergen.

Klantgerichte service voor uw spa in Zandbergen

De service van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Geraardsbergen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de juiste plaats en richting van de spa. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi spa bij u thuis in Zandbergen. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Zandbergen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Zandbergse spa? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-zandbergen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-zandbergen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-zandbergen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-zandbergen
jacuzzi-kopen-zandbergen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-zandbergen
jacuzzi-kopen-zandbergen
jacuzzi-kopen-zandbergen
jacuzzi-kopen-zandbergen

Ontvang onze nieuwsbrief