NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Zandbergen

Woont u in Zandbergen en wil u een jacuzzi kopen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plaats waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een gepaste keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Zandbergen en ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Zandbergen

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Zandbergen? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa volledig na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi spa in Zandbergen. jacuzzi HotSpring vuur

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Zandbergen

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Zandbergen zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Zandbergen

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U kan kiezen uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi’s voor elke gezinssamenstelling. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Zandbergen kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Zandbergen

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen op voorhand langs in Zandbergen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring koppel

Prijs van uw jacuzzi in Zandbergen

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Zandbergen afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Zandbergen

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Zandbergen? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Daarmee wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Daarmee houdt u het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Zandbergen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Zandbergen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Zandbergen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Zandbergen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Zandbergen
Jacuzzi-kopen-Zandbergen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Zandbergen
Jacuzzi-kopen-Zandbergen
Jacuzzi-kopen-Zandbergen
Jacuzzi-kopen-Zandbergen

Ontvang onze nieuwsbrief