NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Zaffelare

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Zaffelare? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plaats waar u met vrienden of familie ongestoord kan relaxen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Door de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Zaffelare.

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Zaffelare aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Zaffelare

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring voorziet voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Zaffelare buiten in de tuin of het terras inbouwen. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal.

HotSpring jacuzzi in Zaffelare met laag energieverbruik

Is de energiefactuur door de jacuzzi in Zaffelare een punt van verontrusting? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Die zal het water langer warm houden. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Zaffelare

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Zaffelare om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Zaffelare

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Zaffelare? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de verontreiniging van het water. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker reinigt de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Zaffelare.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Zaffelare

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Zaffelare vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Zaffelare is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Zaffelare te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Zaffelare

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Zaffelare

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Zaffelare

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Zaffelare
Jacuzzi-kopen-Zaffelare

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Zaffelare
Jacuzzi-kopen-Zaffelare
Jacuzzi-kopen-Zaffelare
Jacuzzi-kopen-Zaffelare

Ontvang onze nieuwsbrief