NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Wulvergem

Een jacuzzi spa kopen in Wulvergem? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Wulvergem.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Wulvergem

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Wulvergem? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa meet de watervervuiling. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Wulvergem. jacuzzi HotSpring vuur

Verregaande service voor uw jacuzzi in Wulvergem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Wulvergem. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

HotSpring jacuzzi spa in Wulvergem met laag energieverbruik

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Wulvergem? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Prijs van uw jacuzzi spa in Wulvergem

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Wulvergem aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Wulvergem

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Wulvergem beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Wulvergem

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? Laat u verrassen door het grote aantal kleuropties en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring voorziet voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Wulvergem buiten inwerken in het terras of de tuin. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Wulvergem is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Wulvergem te ervaren? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Wulvergem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Wulvergem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Wulvergem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Wulvergem
Jacuzzi-kopen-Wulvergem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Wulvergem
Jacuzzi-kopen-Wulvergem
Jacuzzi-kopen-Wulvergem
Jacuzzi-kopen-Wulvergem

Ontvang onze nieuwsbrief