NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Wortel: kwaliteitsvol genieten

Graag een jacuzzi spa kopen in Wortel? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie rustig kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Wortel.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Wortel

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Wortel geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring hout

Verregaande service voor uw jacuzzi in Wortel

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Wortel. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Wortel

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Wortel? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi stelt de vervuiling van het water vast. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi integraal na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi in Wortel.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Wortel

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woonst modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Wortel buiten in de tuin of het terras inwerken. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s. jacuzzi HotSpring koppel

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Wortel

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Wortel? Voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Wortel afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Wortel is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Wortel te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Wortel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Wortel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Wortel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Wortel
Jacuzzi-kopen-Wortel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Wortel
Jacuzzi-kopen-Wortel
Jacuzzi-kopen-Wortel
Jacuzzi-kopen-Wortel

Ontvang onze nieuwsbrief