NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Wortegem: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Van plan om een jacuzzi te kopen in Wortegem? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Wortegem.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Wortegem

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Wortegem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop installeert het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel kapotgaat. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Wortegem

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Wortegem? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de verontreiniging van het water. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Wortegem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design op maat voor uw jacuzzi in Wortegem

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? Kies uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Wortegem buiten in de tuin of het terras inbouwen. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s.

HotSpring jacuzzi in Wortegem met laag energieverbruik

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Wortegem? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Wortegem aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Wortegem

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Wortegem heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Wortegem is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Wortegem? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Wortegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Wortegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Wortegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Wortegem
Jacuzzi-kopen-Wortegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Wortegem
Jacuzzi-kopen-Wortegem
Jacuzzi-kopen-Wortegem
Jacuzzi-kopen-Wortegem

Ontvang onze nieuwsbrief