NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Wondelgem? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Van plan om een spa te kopen in Wondelgem? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want HotSpring levert met de spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan relaxen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Wondelgem en ga langs bij één van de verdelers.

HotSpring spa in Wondelgem met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de jacuzzi in Wondelgem u zorgen? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. Er bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife lijn. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. U kan aanvullend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring vuur

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Wondelgem

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Wondelgem blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Wondelgem

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf bij u langs in de regio van Gent om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis in Wondelgem installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de spa aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijs van uw jacuzzi spa in Wondelgem

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de spa in Wondelgem inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Wondelgem

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Wondelgem? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Wondelgem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Wondelgem

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Wondelgemse spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? U stemt de jacuzzi volledig af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. HotSpring maakt daarenboven jacuzzi spa’s van verschillende groottes. Welke gezinsgrootte u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi spa in Wondelgem inbouwt in de tuin. U merkt het, een jacuzzi spa van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Wondelgem is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Wondelgemse spa? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-wondelgem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-wondelgem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-wondelgem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-wondelgem
jacuzzi-kopen-wondelgem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-wondelgem
jacuzzi-kopen-wondelgem
jacuzzi-kopen-wondelgem
jacuzzi-kopen-wondelgem

Ontvang onze nieuwsbrief