NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Wondelgem: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Wil u een jacuzzi kopen in Wondelgem? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Wondelgem. Kom langs bij één van de verdelers.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Wondelgem

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw huis. Is uw huis landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Voor iedere gezinssamenstelling heeft HotSpring de gepaste jacuzzi spa. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Wondelgem buiten inwerken in de tuin of het terras. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal. jacuzzi HotSpring gezin

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Wondelgem

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Wondelgem schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Wondelgem

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi in Wondelgem? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Wondelgem

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Wondelgem? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa meet de watervervuiling. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker reinigt de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi in Wondelgem. jacuzzi HotSpring koppel

Verregaande service voor uw jacuzzi in Wondelgem

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Wondelgem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Prijs van uw jacuzzi in Wondelgem

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Wondelgem afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Wondelgem is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Wondelgem te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Wondelgem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Wondelgem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Wondelgem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Wondelgem
Jacuzzi-kopen-Wondelgem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Wondelgem
Jacuzzi-kopen-Wondelgem
Jacuzzi-kopen-Wondelgem
Jacuzzi-kopen-Wondelgem

Ontvang onze nieuwsbrief