NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Wommersom

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Wommersom? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring spa’s zeker een juiste keuze, dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Wommersom.

Design op maat voor uw spa in Wommersom

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want u wil natuurlijk dat uw Wommersomse jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? U kan de spa volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. De jacuzzi spa’s van HotSpring zijn daarnaast beschikbaar in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinsgrootte ook is. Bovendien kan u de jacuzzi in Wommersom laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Wommersom

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Wommersom? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsproduct. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw spa in Wommersom en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Prijzen van jacuzzi spa's in Wommersom

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Wommersom overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Wommersom

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf bij u langs in de regio van Linter om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis in Wommersom. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel kapotgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring sneeuw

HotSpring jacuzzi in Wommersom met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Wommersom? Geen zorgen, de meest energiezuinige spa’s vindt u bij HotSpring. Er bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. U kan bijkomend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Wommersom

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Wommersom zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Wommersom is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Wommersom? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-wommersom

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-wommersom

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-wommersom

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-wommersom
jacuzzi-kopen-wommersom

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-wommersom
jacuzzi-kopen-wommersom
jacuzzi-kopen-wommersom
jacuzzi-kopen-wommersom

Ontvang onze nieuwsbrief