NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Wommersom: kies voor kwaliteit met HotSpring

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Wommersom? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plaats om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Wommersom.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Wommersom met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Wommersom schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Wommersom

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Wommersom? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de watervervuiling. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker reinigt de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Wommersom en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Wommersom

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woonst in landelijke of eerder moderne stijl? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring voorziet voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Wommersom kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal.

Prijzen van jacuzzi's in Wommersom

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Wommersom overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

HotSpring jacuzzi in Wommersom met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Wommersom? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Wommersom

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Wommersom om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Wommersom is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Wommersom te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Wommersom

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Wommersom

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Wommersom

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Wommersom
Jacuzzi-kopen-Wommersom

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Wommersom
Jacuzzi-kopen-Wommersom
Jacuzzi-kopen-Wommersom
Jacuzzi-kopen-Wommersom

Ontvang onze nieuwsbrief