NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Wolvertem: kies voor kwaliteit met HotSpring

Een jacuzzi spa kopen in Wolvertem? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plaats om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Wolvertem.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Wolvertem met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Wolvertem geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Wolvertem

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Wolvertem? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor stelt de vervuiling van het water vast. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa volledig, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Wolvertem.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Wolvertem

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi spa in Wolvertem buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Wolvertem

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi in Wolvertem? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening. jacuzzi HotSpring koppel terras

Verregaande service voor uw jacuzzi in Wolvertem

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Wolvertem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Wolvertem aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Wolvertem is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Wolvertem te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Wolvertem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Wolvertem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Wolvertem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Wolvertem
Jacuzzi-kopen-Wolvertem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Wolvertem
Jacuzzi-kopen-Wolvertem
Jacuzzi-kopen-Wolvertem
Jacuzzi-kopen-Wolvertem

Ontvang onze nieuwsbrief