NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Wintershoven en geniet van de rust

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Wintershoven? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Ook dan zijn HotSpring spa’s zeker een juiste keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Wintershoven.

Kostprijs van uw Wintershoofse jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Wintershoven afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Wintershoven

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Wintershoven? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife collectie. Deze hoogwaardige isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi spa tot een minimum. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Wintershoven

Wanneer u een spa koopt, denkt u daar goed over na. Want uiteraard wil u dat uw Wintershoofse spa past bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, wat uw gezinssamenstelling ook is. U kan de spa in Wintershoven bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi kan werkelijk alles.

Klantgerichte service voor uw spa in Wintershoven

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Kortessem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis in Wintershoven. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de spa. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Wintershoven

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de spa in Wintershoven? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Wintershoven.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Wintershoven

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife spa in Wintershoven geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Wintershoven is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Wintershoven te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-wintershoven

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-wintershoven

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-wintershoven

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-wintershoven
jacuzzi-kopen-wintershoven

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-wintershoven
jacuzzi-kopen-wintershoven
jacuzzi-kopen-wintershoven
jacuzzi-kopen-wintershoven

Ontvang onze nieuwsbrief