NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Willebringen: een HotSpring voor elke stijl en woning

Graag een jacuzzi kopen in Willebringen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met vrienden of familie rustig kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Willebringen.

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Willebringen inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Willebringen

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Willebringen? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de verontreiniging van het water. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Willebringen.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Willebringen

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring biedt voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s aan. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Willebringen buiten in de tuin of het terras inwerken. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Willebringen

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Willebringen beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring sneeuw

Verregaande service voor uw jacuzzi in Willebringen

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Willebringen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Willebringen

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Willebringen? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die wordt gebruikt om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Willebringen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Willebringen te beleven? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Willebringen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Willebringen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Willebringen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Willebringen
Jacuzzi-kopen-Willebringen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Willebringen
Jacuzzi-kopen-Willebringen
Jacuzzi-kopen-Willebringen
Jacuzzi-kopen-Willebringen

Ontvang onze nieuwsbrief