NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Wilderen: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Graag een jacuzzi spa kopen in Wilderen? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan relaxen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Wilderen.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Wilderen afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Wilderen

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Wilderen heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Design op maat voor uw jacuzzi in Wilderen

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi in Wilderen kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Wilderen

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Wilderen? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Daarmee houdt u het water langer warm. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Wilderen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Wilderen? HotSpring maakt het u makkelijk. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi stelt de vervuiling van het water vast. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker kuist de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Wilderen.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Wilderen

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Wilderen. De jaarlijks geschoolde techniekers denken ook mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Wilderen is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Wilderen te beleven? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Wilderen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Wilderen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Wilderen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Wilderen
Jacuzzi-kopen-Wilderen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Wilderen
Jacuzzi-kopen-Wilderen
Jacuzzi-kopen-Wilderen
Jacuzzi-kopen-Wilderen

Ontvang onze nieuwsbrief