NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Wijchmaal

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Wijchmaal? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Wijchmaal.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Wijchmaal

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Wijchmaal? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Wijchmaal

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Wijchmaal? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de vervuiling van het water. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Wijchmaal.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Wijchmaal

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. In een eerste fase komen we langs in Wijchmaal om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Kostprijs van uw jacuzzi

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Wijchmaal overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Wijchmaal

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woning in landelijke of eerder moderne stijl? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor iedere gezinsgrootte. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Wijchmaal buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Wijchmaal

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Wijchmaal blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Wijchmaal is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Wijchmaal te ervaren? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Wijchmaal

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Wijchmaal

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Wijchmaal

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Wijchmaal
Jacuzzi-kopen-Wijchmaal

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Wijchmaal
Jacuzzi-kopen-Wijchmaal
Jacuzzi-kopen-Wijchmaal
Jacuzzi-kopen-Wijchmaal

Ontvang onze nieuwsbrief