NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Wijchmaal en geniet van de rust

Een spa kopen in Wijchmaal? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een prima keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Wijchmaal.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in STAD_ID

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Wijchmaal? HotSpring maakt het u makkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi spa in Wijchmaal. jacuzzi HotSpring hout

Verregaande service voor uw spa in STAD_ID

De service van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we bij u langs in de regio van HOOFDGEMEENTE_ID om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de geschikte richting en plek van de spa. Het team plaatst de spa na aankoop bij u thuis in Wijchmaal. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Kostprijs van uw Wijchmaalse jacuzzi spa

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Dat de jacuzzi spa in Wijchmaal afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Design volgens uw smaak voor de spa in STAD_ID

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw Wijchmaalse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw huis. Is uw woning landelijk, of eerder modern? De spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de spa in Wijchmaal inbouwt in de tuin. U merkt het, een jacuzzi van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden. jacuzzi HotSpring sneeuw

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in STAD_ID

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi in Wijchmaal? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige spa’s. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in STAD_ID

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Wijchmaal schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Wijchmaal is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Wijchmaal? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-wijchmaal

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-wijchmaal

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-wijchmaal

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-wijchmaal
jacuzzi-kopen-wijchmaal

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-wijchmaal
jacuzzi-kopen-wijchmaal
jacuzzi-kopen-wijchmaal
jacuzzi-kopen-wijchmaal

Ontvang onze nieuwsbrief