NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Wielsbeke: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Een jacuzzi kopen in Wielsbeke? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een goede keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Wielsbeke. Kom langs bij één van de verdelers.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Wielsbeke

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi in Wielsbeke? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die zal het water langer verwarmd houden. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer. jacuzzi HotSpring vuur

Prijzen van jacuzzi's in Wielsbeke

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Wielsbeke inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Wielsbeke

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Wielsbeke om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Wielsbeke

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Wielsbeekse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woonst in landelijke of eerder moderne stijl? U heeft keuze uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring voorziet voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Wielsbeke buiten in het terras of in de tuin inwerken. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Wielsbeke

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Wielsbeke zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Wielsbeke

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Wielsbeke? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi integraal, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Wielsbeke.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Wielsbeke is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Wielsbeke te beleven? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Wielsbeke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Wielsbeke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Wielsbeke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Wielsbeke
Jacuzzi-kopen-Wielsbeke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Wielsbeke
Jacuzzi-kopen-Wielsbeke
Jacuzzi-kopen-Wielsbeke
Jacuzzi-kopen-Wielsbeke

Ontvang onze nieuwsbrief