NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Wiekevorst: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Van plan om een jacuzzi te kopen in Wiekevorst? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Wiekevorst.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Wiekevorst

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is uw huis landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring voorziet voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi in Wiekevorst buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring hout

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Wiekevorst

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi spa’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Wiekevorst beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Prijzen van jacuzzi's in Wiekevorst

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Wiekevorst afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Wiekevorst

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Wiekevorst? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi volledig na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Wiekevorst. jacuzzi HotSpring sneeuw

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Wiekevorst

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Wiekevorst? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Wiekevorst

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Wiekevorst om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop installeert het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Wiekevorst is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Wiekevorst te beleven? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Wiekevorst

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Wiekevorst

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Wiekevorst

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Wiekevorst
Jacuzzi-kopen-Wiekevorst

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Wiekevorst
Jacuzzi-kopen-Wiekevorst
Jacuzzi-kopen-Wiekevorst
Jacuzzi-kopen-Wiekevorst

Ontvang onze nieuwsbrief