NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Widooie? Met HotSpring kom je tot rust

Wil u een jacuzzi spa kopen in Widooie? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plaats waar u met vrienden of familie rustig kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Widooie. Kom langs bij één van de verdelers.

Kwaliteitsvolle spa’s in Widooie met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Widooie blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring gezin

Design op maat voor uw spa in Widooie

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Widooise jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in landelijke stijl, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de spa integraal aanpassen aan uw woning en eigen smaak. Daarnaast verkoopt HotSpring spa’s in verschillende groottes. Wat uw gezinsgrootte ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de spa in Widooie te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Kostprijs van uw Widooise spa

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de spa in Widooie overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Widooie

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Widooie? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de spa heel wat minder energie. Een isolerende afdekhoes is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Widooie

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de spa in Widooie? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet onbezorgd van uw spa in Widooie.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Widooie

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Tongeren om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop wordt de spa bij u thuis in Widooie door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Widooie is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring spa is met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Widooie? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-widooie

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-widooie

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-widooie

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-widooie
jacuzzi-kopen-widooie

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-widooie
jacuzzi-kopen-widooie
jacuzzi-kopen-widooie
jacuzzi-kopen-widooie

Ontvang onze nieuwsbrief