NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Wichelen

Woont u in Wichelen en wil u een jacuzzi spa kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een prima keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Wichelen.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Wichelen

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Wichelen? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring vuur

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Wichelen

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Wichelen vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Wichelen

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Wichelen? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de watervervuiling. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi in Wichelen.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Wichelen

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw Wichelse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Wichelen buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring koppel

Prijs van uw jacuzzi spa in Wichelen

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Wichelen afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Wichelen

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Wichelen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks opgeleide technici denken ook mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Wichelen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Wichelen te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Wichelen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Wichelen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Wichelen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Wichelen
Jacuzzi-kopen-Wichelen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Wichelen
Jacuzzi-kopen-Wichelen
Jacuzzi-kopen-Wichelen
Jacuzzi-kopen-Wichelen

Ontvang onze nieuwsbrief