NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Westrozebeke en geniet van de rust

Graag een jacuzzi spa kopen in Westrozebeke? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Westrozebeke en ga langs bij één van de verdelers.

Kostprijs van uw Westrozebeekse jacuzzi

Bij HotSpring weten we dat een spa een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de spa in Westrozebeke overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Westrozebeke

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een spa koopt in Westrozebeke? HotSpring maakt het u makkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Westrozebeke.

Klantvriendelijke service voor uw spa in Westrozebeke

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf bij u langs in de regio van Staden om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks geschoolde techniekers denken ook mee over de juiste plek en richting van de spa. Na aankoop wordt de spa bij u thuis in Westrozebeke door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Westrozebeke

U denkt er goed over na wanneer u een spa koopt. Want uiteraard wil u dat uw Westrozebeekse jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw huis. Landelijk of modern? De spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. Daarnaast verkoopt HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, wat uw gezinssamenstelling ook is. U kan de jacuzzi in Westrozebeke bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring is alles mogelijk. jacuzzi HotSpring koppel

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Westrozebeke

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Westrozebeke beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Westrozebeke

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi in Westrozebeke u zorgen? Geen zorgen, de meest energiezuinige spa’s vindt u bij HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de spa tot een minimum. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Westrozebeke is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Westrozebeekse spa? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-westrozebeke

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-westrozebeke

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-westrozebeke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-westrozebeke
jacuzzi-kopen-westrozebeke

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-westrozebeke
jacuzzi-kopen-westrozebeke
jacuzzi-kopen-westrozebeke
jacuzzi-kopen-westrozebeke

Ontvang onze nieuwsbrief