NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Westrem: kwaliteitsvol genieten

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Westrem? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Westrem.

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Westrem inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Westrem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Op voorhand komen we langs in Westrem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Westrem met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Westrem zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

HotSpring jacuzzi spa in Westrem met laag energieverbruik

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Westrem? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Westrem

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Westrem? HotSpring neemt die taak op zich. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor stelt de vervuiling van het water vast. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Westrem.

Design op maat voor uw jacuzzi in Westrem

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Voor elke gezinsgrootte heeft HotSpring de geschikte jacuzzi spa. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Westrem buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Westrem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Westrem te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Westrem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Westrem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Westrem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Westrem
Jacuzzi-kopen-Westrem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Westrem
Jacuzzi-kopen-Westrem
Jacuzzi-kopen-Westrem
Jacuzzi-kopen-Westrem

Ontvang onze nieuwsbrief