NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Westkerke: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Van plan om een jacuzzi te kopen in Westkerke? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een geschikte keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Westkerke. Ga langs bij één van de verdelers.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Westkerke

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Westkerke u zorgen? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring gezin

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Westkerke

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi’s voor elke gezinsgrootte. Graag een optimaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi spa in Westkerke buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Westkerke

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi spa’s. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Westkerke geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Westkerke

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Westkerke? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de watervervuiling. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa volledig, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Westkerke en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijzen van jacuzzi spa's in Westkerke

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Westkerke overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Westkerke

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Westkerke om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Westkerke is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Westkerke? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Westkerke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Westkerke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Westkerke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Westkerke
Jacuzzi-kopen-Westkerke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Westkerke
Jacuzzi-kopen-Westkerke
Jacuzzi-kopen-Westkerke
Jacuzzi-kopen-Westkerke

Ontvang onze nieuwsbrief