NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Westkapelle

Denkt u eraan om een spa te kopen in Westkapelle? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Westkapelle. Ga langs bij één van de verdelers.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Westkapelle

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Westkapelle heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsgemak van HotSpring spa’s in Westkapelle

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Westkapelle? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Westkapelle en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Westkapelle

Ongerust over uw energierekening door de spa in Westkapelle? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige spa’s moet u bij HotSpring zijn. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife collectie bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Deze hoogwaardige isolatie beperkt het verbruik van de spa tot een minimum. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Met een HotSpring spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

Verregaande service voor uw spa in Westkapelle

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen vooraf bij u langs in de regio van Knokke-Heist om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Het team installeert de spa bij u thuis in Westkapelle na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijs van uw jacuzzi in Westkapelle

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de spa in Westkapelle overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Design op maat voor uw jacuzzi in Westkapelle

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Westkapelse jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is uw huis modern, of eerder landelijk? U kan de spa integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. De jacuzzi’s van HotSpring zijn daarnaast beschikbaar in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, wat uw gezinsgrootte ook is. Bovendien kan u de jacuzzi in Westkapelle laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, alles is mogelijk met een spa van HotSpring.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Westkapelle is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Westkapelle te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-westkapelle

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-westkapelle

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-westkapelle

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-westkapelle
jacuzzi-kopen-westkapelle

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-westkapelle
jacuzzi-kopen-westkapelle
jacuzzi-kopen-westkapelle
jacuzzi-kopen-westkapelle

Ontvang onze nieuwsbrief