NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Westerlo: kies voor kwaliteit met HotSpring

Van plan om een jacuzzi te kopen in Westerlo? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Westerlo.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Westerlo

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Westerlo? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de watervervuiling. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Westerlo en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Westerlo

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Westelse jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw huis. Modern of landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring biedt voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s aan. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Westerlo buiten in de tuin of het terras inwerken. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Westerlo

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Westerlo? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Westerlo

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Westerlo om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks opgeleide technici denken ook mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel

Prijzen van jacuzzi spa's in Westerlo

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Westerlo inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Westerlo met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Westerlo beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Westerlo is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Westerlo te ervaren? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Westerlo

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Westerlo

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Westerlo

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Westerlo
Jacuzzi-kopen-Westerlo

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Westerlo
Jacuzzi-kopen-Westerlo
Jacuzzi-kopen-Westerlo
Jacuzzi-kopen-Westerlo

Ontvang onze nieuwsbrief