NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Werm: een HotSpring voor elke stijl en woning

Een jacuzzi spa kopen in Werm? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plaats om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een goede keuze, dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Werm.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Werm

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring voorziet voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Werm kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring gezin

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Werm

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi spa’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Werm vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Werm

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Werm? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Werm

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Werm om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Werm

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Werm? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Werm.

Prijzen van jacuzzi spa's in Werm

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Werm afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Werm is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinsgrootte. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Werm

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Werm

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Werm

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Werm
Jacuzzi-kopen-Werm

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Werm
Jacuzzi-kopen-Werm
Jacuzzi-kopen-Werm
Jacuzzi-kopen-Werm

Ontvang onze nieuwsbrief