NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Werken: een HotSpring voor elke stijl en woning

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Werken? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Werken en ga langs bij één van de verdelers.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Werken met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Werken geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring gezin

Prijs van uw jacuzzi spa in Werken

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Werken inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Werken

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Werken? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor stelt de vervuiling van het water vast. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsproduct. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Werken.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Werken

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring biedt voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s aan. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Werken buiten in de tuin of het terras inbouwen. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring sneeuw

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Werken

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Werken om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Werken

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Werken? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die wordt gebruikt om het water langer warm te houden. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Werken is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Werken te beleven? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Werken

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Werken

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Werken

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Werken
Jacuzzi-kopen-Werken

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Werken
Jacuzzi-kopen-Werken
Jacuzzi-kopen-Werken
Jacuzzi-kopen-Werken

Ontvang onze nieuwsbrief