NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Wemmel: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Wemmel? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Wemmel. Ga langs bij één van de verdelers.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Wemmel met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Wemmel vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring hout

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Wemmel

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Wemmel? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die zal het water langer verwarmd houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Wemmel

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Wemmel? HotSpring maakt het u makkelijk. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de vervuiling van het water. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi in Wemmel.

Prijzen van jacuzzi's in Wemmel

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Wemmel afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Design op maat voor uw jacuzzi in Wemmel

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Wemmelse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woonst modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor iedere gezinsgrootte. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Wemmel buiten inbouwen in het terras of de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Wemmel

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Wemmel om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks getrainde techniekers denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Wemmel is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Wemmelse jacuzzi spa? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Wemmel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Wemmel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Wemmel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Wemmel
Jacuzzi-kopen-Wemmel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Wemmel
Jacuzzi-kopen-Wemmel
Jacuzzi-kopen-Wemmel
Jacuzzi-kopen-Wemmel

Ontvang onze nieuwsbrief