NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Weert: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Weert? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Weert. Ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Weert

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Weert? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Weert en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring hout

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Weert

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Weert geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife collectie.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Weert

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring voorziet voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Weert buiten inwerken in de tuin of het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk.

Prijs van uw jacuzzi spa in Weert

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Weert inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

HotSpring jacuzzi spa in Weert met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Weert? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die zal het water langer verwarmd houden. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Weert

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we langs in Weert om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Weert is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Weert te beleven? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Weert

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Weert

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Weert

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Weert
Jacuzzi-kopen-Weert

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Weert
Jacuzzi-kopen-Weert
Jacuzzi-kopen-Weert
Jacuzzi-kopen-Weert

Ontvang onze nieuwsbrief