NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop uw HotSpring jacuzzi in Weert

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Weert? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met vrienden of familie rustig kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Weert.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Weert

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Weert? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Weert. jacuzzi HotSpring hout

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Weert

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Weert blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Weert

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi in Weert? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Weert

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil uiteraard dat uw Weertse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de spa integraal af op uw woning en eigen smaak. De spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, of u nu een groot of een klein gezin heeft. Bovendien kan u de spa in Weert laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijs van uw jacuzzi spa in Weert

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Dat de spa in Weert afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Weert

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Bornem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis in Weert installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Weert is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Weertse spa? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-weert

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-weert

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-weert

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-weert
jacuzzi-kopen-weert

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-weert
jacuzzi-kopen-weert
jacuzzi-kopen-weert
jacuzzi-kopen-weert

Ontvang onze nieuwsbrief