NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Weerde: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Een jacuzzi spa kopen in Weerde? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plaats om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Weerde.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Weerde

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Weerde? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Weerde

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Weerde? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de watervervuiling. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Wil u in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Weerde.

Prijzen van jacuzzi's in Weerde

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Weerde aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Weerde

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Weerde om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Weerde

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? U heeft keuze uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring biedt voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s aan. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Weerde buiten in de tuin of het terras inwerken. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Weerde met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Weerde beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Weerde is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Weerde te beleven? Er is altijd een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Weerde

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Weerde

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Weerde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Weerde
Jacuzzi-kopen-Weerde

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Weerde
Jacuzzi-kopen-Weerde
Jacuzzi-kopen-Weerde
Jacuzzi-kopen-Weerde

Ontvang onze nieuwsbrief