NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Weelde: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Weelde? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plaats om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Weelde. Kom langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Weelde

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Op voorhand komen we langs in Weelde om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks getrainde technici denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring hout

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Weelde

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? Kies uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? Voor elke gezinssamenstelling heeft HotSpring de juiste jacuzzi. Graag een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Weelde kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Weelde

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Weelde? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Kostprijs van uw jacuzzi

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Weelde afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Weelde

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Weelde blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Weelde

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Weelde? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de vervuiling van het water. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Weelde.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Weelde is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Weelde

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Weelde

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Weelde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Weelde
Jacuzzi-kopen-Weelde

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Weelde
Jacuzzi-kopen-Weelde
Jacuzzi-kopen-Weelde
Jacuzzi-kopen-Weelde

Ontvang onze nieuwsbrief