NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Weelde

Graag een jacuzzi spa kopen in Weelde? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plaats waar u met familie of vrienden rustig kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Weelde.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Weelde

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Weeldse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woonst in landelijke stijl, of eerder modern? U stemt de spa volledig af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinssamenstelling ook is. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Weelde te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, met een HotSpring spa kan werkelijk alles. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Weelde

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Weelde? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Weelde.

Klantgerichte service voor uw spa in Weelde

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Ravels om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi bij u thuis in Weelde. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Kwaliteitsvolle spa’s in Weelde met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Weelde heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Weelde

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Weelde een punt van verontrusting? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

Prijs van uw spa in Weelde

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Weelde afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Weelde is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Weelde te beleven? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-weelde

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-weelde

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-weelde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-weelde
jacuzzi-kopen-weelde

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-weelde
jacuzzi-kopen-weelde
jacuzzi-kopen-weelde
jacuzzi-kopen-weelde

Ontvang onze nieuwsbrief